ARTWORK ANT “it takes passion to create”

De kunstenaressen Nez en Tansu van Artwork ANT hebben sinds 2018 de krachten gebundeld om samen hun passie te verwezenlijken met het maken van trendy kunst. Naast de figuratieve, abstracte en realistische kunstwerken die de kunstenaressen elk afzonderlijk maken, hebben de dames zich gespecialiseerd in het maken van fluid-art en epoxy-art.

Deze technieken gebruiken zij op de meest uiteenlopende materialen zoals eikenhouten en notenhouten meubeldesign of wanddecoratie. De werken zijn te bezichtigen op twee locaties in Ridderkerk en Vlaardingen. Door een nauwe en gedreven samenwerking hebben de kunstenaressen in een relatief korte periode veel bereikt in de publiciteit en hebben regelmatig exposities in binnen- en buitenland georganiseerd.

Artwork ANT staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, diversiteit en innovatie. Tevens staat Artwork ANT voor het ondersteunen van maatschappelijke  en sociale doelen en is momenteel bezig met de opstart van een bedrijfsactie voor Warchild.

Daarnaast zijn alle ideeën welkom voor het geven van exposities in bijvoorbeeld verpleeghuizen of kerken, waarbij er bij verkoop gedoneerd kan worden aan een door de instelling uitgekozen goede doel. Afhankelijk van de maten variëren de prijzen van de doeken tussen €120 en €1500 en de meubeldesign van €440 tot €3750.

Voor het maken van een vrijblijvende afspraak of voor vragen kunt u contact opnemen met Tansu 0648759868/ info@artworkant.com of neem een keer een kijkje op www.artworkant.com.

Wilt u zelf ook een keer uw creatieve kant opfleuren door het maken van een klein kunstwerkje? Bel dan gerust voor het maken van een afspraak voor een workshop. Dit is mogelijk met een groep tussen 5 en 12 personen.