Het is bijna zover; op 1 juni om 12 uur openen we weer onze deuren.

Na bijna drie maanden duimendraaien en klussen in het pand, mogen we weer los! We hopen jullie weer te zien voor die eerste cappuccino, dat ijskoud getapte pilsje of onze ‘good old’ lekkere saté.
Omdat we rekening moeten houden met het aantal mensen die we mogen verwelkomen, verruimen wij onze lunch- en dinertijden.
De lunch begint al om 10 uur (behalve 1 juni) en het diner start om 16 uur. Op deze manier willen we zoveel mogelijk gasten de kans geven om in De Waal te komen eten en/of drinken.

Om alles plezierig en vlotjes te laten verlopen, spreken we een aantal spelregels af. Zo moet je voor een tafel binnen reserveren via onze website.
Voor het terras hoeft niet gereserveerd te worden, maar hanteren we de 1,5 meter afstand. Als alle stoelen bezet zijn, zul je dus even moeten wachten.
Bij de ingang staat altijd een medewerker van ons om jullie te ontvangen en uit te leggen hoe we deze komende periode zo prettig en veilig mogelijk kunnen genieten.

Voor iedereen is dit een nieuwe periode, dus ook voor ons. We zullen dus gezamenlijk ervaren hoe de nieuwe regels gaan werken in de horeca.
Als we allemaal een beetje aardig, geduldig en respectvol met elkaar omgaan, zijn wij ervan overtuigd dat het een fijne tijd wordt, met lekker eten en drinken!

Team Café de Waal