Deze dame gaat vandaag scoren!

Shit! Door de wekker heen geslapen! Snel, eruit, dekbed rechtleggen komt vanavond wel, even door de douche rennen, hap tandpasta in de mond, deo onder de oksels, bovenste kleding van de chairdrobe grijpen en de deur uit, kan nog wel een keertje. Voor vertrekken route checken… Kak! A16 afgesloten, dat wordt krap, geen drama, nog niet, “09:00 ontvangst en koffie, kick-off om 09:30”, het kan nog, ik ga half tien toch zeker halen. Godskolere, wat staat dat licht lang op rood, dit schiet niet op, had ik niet toch beter over de Billiton kunnen koersen?

Wat is dat? Controlelampje? Neeeeee, ik had gisteren natuurlijk nog moeten tanken! Rustig, geen stress, I got this, gewoon langs de pomp bij de oprit Vlaardingen West, dan lukt het nog wel, aardige kerel ook daar, met z’n gevulde koeken, heb ik ten minste nog een ontbijtje, IK KOM VAN RECHTS, SUKKEL!!! Okay, geen paniek, niks gebeurd, katachtige reflexen, ik sta strak, man, ik ben Lewis Fucking Hamilton!

Zo, de weg af, op perfect de juiste hoogte naast de pomp, en GO…. Echt, dop op de grond, oppakken, zand eraf poetsen, pomppiemel d’r in en tanken maar. Djiezus, wat gaat dat langzaam, als ik nou gewoon maar tien liter tank, dan haal ik het vandaag wel heen en weer, yep, that does it, ik ga NU afrekenen.

Hallo aardige mijnheer, ik weet hoe je heet, maar ik heb geen tijd me dat te herinneren, had je maar een vak moeten leren, doe mij ook maar een gevulde koek. Wat? Niet besteld, vandaag? OK, dat kan er ook nog wel bij, honger maakt je scherper, da’s goed, nòg scherper, kom maar door met die meeting, ik lust jùllie wel als ontbijt, rauw, ha ha! Pincode van de tankpas is niet die van de bankpas, nou ja, dat deblokkeren we later wel. De weg weer op, het zijn verkéérslichten, geen stoplichten, eikels, chop chop, we moeten door. Lekker even die ‘zes in lijn’ op z’n staart trappen, K, een Tesla naast me, dat ga ik niet redden, tenzij ik de vluchtstrook pak, ha ha, LOSER!!!

Radio ’r bij, oh, bliss, gelul van millieugekkies, vroem vroem motherfuckers! Even extra gassen, ’s Gravenzande wordt de Costa. Ik zou mijn hond nog van die Greta Thunberg aftrekken, maf kind. Blij dat ik wèl mijn school heb afgemaakt, met ‘r staking. Nee, hier geen problemen, lipstick in de file op, deze dame gaat vandaag gewoon weer scoren!