Bierkaart Herfst

Deze herfst hebben wij naast ons vaste assortiment La Gioiosa Prosecco Piccolo flesje 7,50
de volgende bieren voor u uitgekozen:

BIEREN OP FLES
Maredsous dubbel – 8%
Deze chocoladebruine dubbel heeft aroma’s van rozijnen chocolade. Bittere smaak van koffie met de fruitigheid van banaan. Droge, licht bittere afdronk. Past goed bij onze Ossobuco.

Kompaan Kameraad – 5%
Goudgeel bier met aroma’s van dennen en citrus. Smaak is rijk en elegant, met een hint van limoen. Lekker in combinatie met diverse tapasgerechten.

Kou van Jou – 6%
Amberkleurig bier met aroma’s van karamel en gember. De smaak is fris en dorstlessend, de afdronk blijft fris.
Lekker in combinatie met de knolselderijstamppot.

Orval – 6,2%
Goudgele kleur met frisse, bloemige aroma’s. De smaak is kruidig met hints van appel en kaneel. De afdronk is droog en fris. Past goed bij ons kaasplankje.

Corsendonk Pater – 8%
Donkerbruin bier met aroma’s van karamel, noten en rozijnen. De smaak is zoet, romig en fruitig. De afdronk is kort en bitter. Lekker bij onze kogelbiefstuk met pepersaus.

DIVERSE BIEREN VAN DE TAP
Tripel d’Anvers – 8%
Goudgele tripel met kruidige en fruitige tonen. Fris en romig bier met een lange, droge afdronk. Een goede combinatie met het Italiaans vispotje.

Leffe Dubbel – 6,5%
Herfstbruin bier met tonen van vanille en kruidnagel. De smaak is zoet met tonen van toffee en karamel. Kruidige, droge afdronk. Lekker in combinatie met de salade met lauwwarme geitenkaas.

Punk IPA – 5,6%
Goudgele India Pale Ale met aroma’s van tropisch fruit. De fruitige tonen van grapefruit, lychee en passievrucht maken plaats voor een droge, bittere afdronk. Past goed bij onze hamburger.

Texels Vuurbaak – 5,5%
Okerkleurig bier met aroma’s van meloen, appel, zoethout en noten. De droge smaak maakt plaats van fruitige tonen. Lekker bij onze Ossobuco.

Hertog Jan Bockbier – 6,5%
Diep robijnrode herfstbock met een uitgesproken aroma. In de smaak veel karamel en een fruitige, iets bittere afdronk. Lekker met de proeverij bonbons.

Vulcaan Herfstbock
Donkerbruine herfstbock met een stevige, iets zure smaak met hints van karamel. Droge, licht bittere afdronk. Past goed bij de Oosterse rijstsalade.

Jopen 4-granenbok – 6,5%
Herfstbock gemaakt van gerst, haver, tarwe en rogge. Aroma’s van fruit en chocolade, met een gebrande bitterheid. Lekker in combinatie met spare-ribs.